Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Diabetes


Avtor: Ruth Close
()
Naslov: Odmerke inzulina sem zmanjšala za polovico

Črta

Danes je praznik! Tako se počutim vsak dan, odkar sem pred letom dni spoznala Noni sok.

Sem sladkorni bolnik in sem odvisna od inzulina že 16 let. Preizkusila sem vse druge načine zdravljenja, samo da bi se počutila bolje ali zmanjšala inzulin. Vse brez uspeha.

3 tedne zatem, ko sem začela piti Noni sok sem odmerek inzulina zmanjšala za polovico. Imela sem ogromno energije; krči v nogah so izginili, zelo dobro sem spala. Težko je bilo verjeti rezultatom, vendar se mi je zdravstveno stanje resnično izboljšalo.

Opekline in rane so stvar, ki se jih diabetiki najbolj bojijo. Roko sem položila na štedilnik, ker sem mislila, da je ugasnjen. Kričala sem od bolečine in takoj zlila Noni sok na kuhinjsko krpo in jo položila na mesto, kjer sem se opekla. V 11 sekundah (štela sem) je bolečina izginila! Sploh nisem imela mehurjev ali bolečin. Naslednje jutro je bila na roki kjer sem se opekla rdeča lisa. Izginila je v naslednjih 24 urah.

Za diabetike je to neverjetno. Noni sok sem pila redno eno leto in opazila sem tudi druge spremembe - lasje mi rastejo hitreje in postajajo bolj močni, nohti so močnejši in se ne lomijo.

To zimo sem šla v Zimbabve na zdravstveno misijo. S sabo sem vzela Noni sok in nisem zbolela. Želim si, da bi bil Zimbabve ena od držav, kjer Tahitian Noni International uvaža svoj sok, saj AIDS ubija na stotine otrok, mater in očetov. Tuberkuloza je prisotna povsod, saj je infekcija posledica ADIS-a.

Kot medicinski sestri s 30 letnim stažem mi je bilo težko verjeti da lahko nekaj ml soka dnevno spremeni moje življenje tako drastično. Po večji operaciji 30. septembra so bile reakcije zdravnikov na moje hitro okrevanje: "neverjetno, osupljivo!" Lahko samo rečem "Hvala Tahitian Noni International za vaš sok."

Sedaj uporabljam tudi kremo za kožo narejeno iz Nonija in počutim se resnično zdravo in uravnoteženo. Po tuširanju se namažem s kremo po vsem telesu. To zimo nisem imela suhe ali razpokane kože.

Bog je dober. Življenje je dobro. Hvala Tahitian Noni International!

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.