Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Rak


Avtor: Dr. Owen Fraser
Naslov: Rak na prostati, rak na jetrih. Nič več!

Črta

Sem splošni kirurg, specializiran za operacije jeter. Večinoma operiram paciente, ki so na robu preživetja in vse je odvisno od tega ali bo operacija uspela.

Noni sok sem dobil potem, ko sem že imel nekaj informacij o njem. Priporočili so mi ga drugi zdravniki, prebral sem tudi nekaj literature. Svojim pacientom želim le najbolje in vsak si zasluži še eno priložnost.

Neki pacient je imel raka na prostati. NIČ VEČ! Drugi je imel raka na jetrih. NIČ VEČ! Trije bolniki so bili tik pred smrtjo, vendar so odšli brez bolečin. Noni sok jim je pomagal lajšati bolečine. Niso potrebovali drugih zdravil. Navdušen sem nad delovanjem Noni soka, zato ga bom tudi v prihodnje priporočal svojim pacientom.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.