Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Živali


Avtor: John B. Limehouse
Naslov: Veterinarska klinika Limehouse

Črta

Ko smo začeli dajati živalim Noni sok, sem izbiral samo živali, ki so imele raka. Veliko strank je poročalo, da so njihove živali postale zelo igrive in se obnašajo kot mladički. V nekaj primerih se je tumor znatno zmanjšal. Rak na dlesnih, ki ga je imel stari Labradorski prinašalec, se je zmanjšal za polovico. Psu, ki je imel več lipom (bulic), so se te zmanjšale, nekatere tudi izginile. Rak na dojki pri psici se je pričel zmanjševati po enem mesecu.

Zaradi pozitivnih rezultatov pri zdravljenju raka sem se odločil, da uporabim Noni sok tudi pri živalih, ki trpijo zaradi obrabe sklepov. Večina psov in mačk je po dveh tednih pokazala močno izboljšanje; manj togi sklepi, povečana zmožnost skakanja. Sedaj dajemo Noni sok večini naših pacientov, določene kasneje ocenimo kako so napredovali. Nekaterih živali ne naročimo na ponovni pregled, vendar njihovi lastniki še vedno sprašujejo po Noni soku. Večini živali se stanje prične izboljševati v roku 3-4 tednov, posamezni primeri pa trajajo tudi do 2 meseca, preden se pokažejo vidne spremembe. Ponavadi so to živali, ki se počasi odzivajo tudi na druga zdravljenja.

Noni sok sem preizkusil na mačkah in psih z dermatitisom in alergijami. Pri teh mačkah smo nadaljevali tudi običajno zdravljenje, vendar so se te mačke hitreje pozdravile in sedaj nimajo več težav. Imamo psa, ki je alregičen na večino alergenov, kar pri njem povzroča močan dermatitis. Odkar dobiva Noni sok dvakrat na dan, so alergije skoraj izginile in njegov kožuh izgleda lepše! Več lastnikov domačih živali je poročalo da Noni sok pomaga odgnati parazite.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.