Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Tumor


Avtor: Nataša
()
Država: Slovenija / Ljubljana
Naslov: Ostala je le še pikica

Črta

Z velikim veseljem bom tudi jaz pohvalila ta čudoviti sok in podelila z vami svojo izkušnjo. Moje fizično in psihično počutje je bilo obupno. Odkrili so mi gomolj na desni strani ščitnice, ki je rasel. Zdravljenje še ni bilo potrebno. Vendar se je moje počutje slabšalo do te mere, da sem pričela omedlevati. Počutila sem se kot živi mrlič. Brez fizične moči in prav tako brez vsakršne volje za kar koli. Pravzaprav je zelo težko opisati moje stanje takrat in sprašujem se ali ima smisel vse to opisovati, pa vendar, morda je še kje kdo s podobnimi težavami in mu bo moja izkušnja prišla prav. Navsezadnje ima ščitnica, kadar nepravilno deluje take simptome, da človek na vse prej pomisli, kot na ščitnico. Saj ščitnica ne boli, boli vse ostalo.

Torej, pristala sem po moje nekje na dnu. V sebi pa nisem imela moči za borbo, kljub temu, da sem po naravi optimist in nikoli ne obupam. Vendar tokrat sem imela občutek, da izgubljam. Razmišljala sem o vrnitvi v bolnišnico. Nakar pa mi nekega dne, dobra prijateljica pove za sok Noni. Niti malo nisem oklevala, pričela sem ga piti. Trikrat na dan, po 0.30 dl. In seveda pila sem veliko vode. Vse tako, kot je priporočeno. Zelo kmalu so pričele izginjati bolečine v nogah. Prav tako v rokah. Glavoboli so izginjali in kar je najpomembnejše, vrnila se mi je volja do življenja. S tem se je vrnil moj optimizem, svet je postal pisan, življenje pa rožnato in odeto v barve upanja in moči. Po približno štirih mesecih pitja soka Noni, sem imela redno kontrolo v bolnišnici. Preiskave so pokazale, da ščitnica deluje normalno, gomolj pa se je zmanjšal in od njega je ostala le še pikica. Je pomagal sok Noni? Kdo ve, najbrž. Kakor koli,vesela sem.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.