Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Levkemija


Avtor: Joel F. - družinski zdravnik
()
Država: ZDA
Naslov: Kronična limfocitna levkemija

Črta

Kot družinski zdravnik sem se specializiral za prehrambeno medicino. Spoznal sem mnogo naravnih izdelkov, ki pomagajo pri zdravljenju različnih bolezni, večinoma v kombinaciji z agresivnimi dietami in optimalno prehrano. Na svojih pacientih sem začel preizkušati Noni sok. Še nikoli prej nisem videl tako uspešnega izdelka pri toliko različnih boleznih. Skoraj vsak pacient je občutil olajšanje pri bolečinah v mišicah ali sklepih. Neverjetno dobro se je Noni sok odrezal pri zdravljenju degenerativnih bolezni sklepov, avtoimunih bolezni, kot je revmatični artritis, fibromialgije in bolečinah v križu.

Moj oče ima kronično limfocitno levkemijo, zaradi katere se mu povečuje število belih krvničk in postaja je vse bolj slabokrven. Po samo dveh tednih pitja Noni soka se mu je slabokrvnost popravila, število belih krvnih celic je padlo iz 115 na 76. Povrh tega je imel moj oče poškodbo gležnja iz 2. svetovne vojne. Po samo petih dneh pitja nonija je lahko dejansko plesal brez bolečin.

Drugi zdravniki, skupaj z dr. Stevenom Hallom, so sodelovali v moji raziskavi. Dr Hall mi je pisal: "Deset let kroničnih bolečin v križu je izginilo v treh tednih. Triindvajset let menstrualnih glavobolov izginilo po pitju Noni soka. Štiridesetletna ženska, ki jo je po operaciji hrbtenice zadela kap, nima več težav s premikanjem noge, vidom in bolečinami v nogah po treh tednih pitja Noni soka." Pozivam vse zdravstvene delavce, da preizkusijo Noni sok na sebi in svojih pacientih. Prepričan sem, da lahko Noni sok močno spremeni njihovo zdravje in življenje.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.