Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Rak


Avtor: Dough W.
Država: ZDA
Naslov: Rak

Črta

Maja leta 2004 sem izvedel, da imam raka. Star sem 47 let, imam ženo in tri otroke. Ko so izvedeli za mojo bolezen, so bili zelo zaskrbljeni. Lahko se pohvalim, da se mi je po dvanajstih kemoterapijah stanje izboljšalo. Vsa zahvala gre Bogu in Noni soku. Zato vam tudi pišem to pismo.

Svojega zdravnika sem vprašal kaj misli o Noni soku. Rekel je, da je že imel paciente, ki jim je sok pomagal. Zato mi je tudi priporočil pitje soka skupaj s kemoterapijo. Rekel pa je tudi, da naj poleg predpisanih zdravil in Noni soka ne jemljem nič drugega. Druge stvari bi lahko imele negativne reakcije na kemoterapijo.

Dejstvo je, da mi Noni sok pomaga pri boju z rakom. Trenutno še nisem sposoben za delo, zato sem se odločil, da povem čimvečim ljudem, kako lahko Noni sok poveča zdravje in splošno počutje.

Hvala za čas, ki ste si ga vzeli za branje tega pisma.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.