Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Lupus


Avtor: Doris G.
Država: ZDA
Naslov: Že leto dni brez zdravil proti lupusu

Črta

Julija 1998 sem bila hospitalizirana zaradi okvare srca, jeter in ledvic. Trpela sem zaradi bolečin in bila zelo dehidrirana. Po enem tednu so odkrili, da imam lupus. Začela sem piti ta neverjeten sok iz Polinezijskih otokov. Pila sem ga 60 ml na dan en teden in nato prebrala navodilo v knjigi dr. Solomona. Povečala sem odmerek na 240 ml dnevno in po 17 mesecih sem brez bolečin in odličnega zdravja. Zmanjšala sem odmerek na 120 ml dnevno. Pri 72 letih se počutim bolje kot kadarkoli prej! Skozi leta sem trpela zaradi okvare žleze ščitnice, slabokrvnosti in Reynaudove bolezni. Izgledam kot da bi bila stara 60 let; Praktično živim brez kakršnihkoli bolečin!!! Že leto dni sem brez zdravil, ki sem jih jemala zaradi sistemskega lupusa. Kakšno čudovito življenje!
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.