Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Anemija srpastih celic


Avtor: Andrea W.
()
Država: Kanada
Naslov: Najin edini otrok ima anemijo srpastih celic

Črta

Ob z možem sva prenašalca gena srpastih celic. Pred štirimi leti sva izvedela, da ima najin prvi in edini otrok anemijo srpastih celic. Prvo krizo je imela pri 18 mesecih. V bolnici je bila šest dni. Druga kriza je prišla, ko je bila stara 47 mesecev. Teden zatem je imela probleme s prebavo. Zaprtje je bilo tako hudo, da ji je otekel želodec, pa tudi črevesje ji ni delovalo. Bila sem zelo zaskrbljena. Moja mama je v bolnico prinesla Noni sok. Noni je pomagal črevesju in oteklina se je zmanjšala še preden so zdravniki kakorkoli ukrepali. Zaradi Noni soka ima sedaj normalno prebavo, pa tudi njen raven hemoglobina je normalna. Sedaj je stara štiri leta.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.