Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Glavoboli


Avtor: Carla L.
Država: ZDA
Naslov: Znebila sem se 9 letnega jemanja pomirjeval

Črta

Po dveh mesecih in pol uporabe Noni soka so se migrene zmanjšale iz 1 do 2 na mesec na 4 v dveh letih. Tudi trajajo manj. Prej so trajale od 1 do 3 dni. Sedaj spijem približno 2 dl Noni soka in v roku 45 minut do 2 ur težave izginejo. Prav tako sem po 9 letih prenehala jemati pomirjevala, ki sem jih jemala zaradi paničnih napadov. Nimam nobenih težav več!
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.